„Борислав Ангелинов“ ЕООД – повече от мебели

„Борислав Ангелинов“ ЕООД не е поредната българска фирма за производство на мебели. Тук, не е мястото, където ще четете за това, от какви специалисти и професионалисти е сформиран екипа ни ….. не е мястото, където ще ви досаждаме с обяснения за висококачествените материали, с които работим. Ние сме семейна фирма, която подхожда много внимателно към всеки детайл.

Това е нашата най – добра визитна картичка. Мебелите създаваме с любов, защото няма нищо по- хубаво от това, клиентът да остане доволен и да превърне идеите си в реалност.

Имаме едно просто правило. За нас „клиентът е цар”. Това ни прави различни. Ние сме млад екип, при който опита никога не е достатъчен, а „летвата’’ е винаги високо вдигната.

Нашата цел е да правим нещата по-добри, да усъвършенстваме методите си, да актуализираме знанията си и да вървим напред. Това ни прави переспективни.

Нашите правила са прости: уважение към клиента, коректно отношение, качествено изпълнение, разумни цени. Разликата между оцеляването и истинския успех изисква две качества: силна мотивация и подходящи умения.

Аз Борислав Ангелинов, като управител на фирмата, гарантирам лоялност и коректност. Към това се стремя в личен и професионален план.