„БОРИСЛАВ АНГЕЛИНОВ“ ЕООД – ПОВЕЧЕ ОТ МЕБЕЛИ
„БОРИСЛАВ АНГЕЛИНОВ“ ЕООД НЕ Е ПОРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ФИРМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ. ТУК, НЕ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ЩЕ ЧЕТЕТЕ ЗА ТОВА, ОТ КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ Е СФОРМИРАН ЕКИПА НИ ….. НЕ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО ЩЕ ВИ ДОСАЖДАМЕ С ОБЯСНЕНИЯ ЗА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ, С КОИТО РАБОТИМ. НИЕ СМЕ СЕМЕЙНА ФИРМА, КОЯТО ПОДХОЖДА МНОГО ВНИМАТЕЛНО КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ.
ТОВА Е НАШАТА НАЙ – ДОБРА ВИЗИТНА КАРТИЧКА. МЕБЕЛИТЕ СЪЗДАВАМЕ С ЛЮБОВ, ЗАЩОТО НЯМА НИЩО ПО- ХУБАВО ОТ ТОВА, КЛИЕНТЪТ ДА ОСТАНЕ ДОВОЛЕН И ДА ПРЕВЪРНЕ ИДЕИТЕ СИ В РЕАЛНОСТ. ИМАМЕ ЕДНО ПРОСТО ПРАВИЛО. ЗА НАС „КЛИЕНТЪТ Е ЦАР”. ТОВА НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ. НИЕ СМЕ МЛАД ЕКИП, ПРИ КОЙТО ОПИТА НИКОГА НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН, А „ЛЕТВАТА’’ Е ВИНАГИ ВИСОКО ВДИГНАТА.
НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ПРАВИМ НЕЩАТА ПО-ДОБРИ, ДА УСЪВЪРШЕНСТВАМЕ МЕТОДИТЕ СИ, ДА АКТУАЛИЗИРАМЕ ЗНАНИЯТА СИ И ДА ВЪРВИМ НАПРЕД. ТОВА НИ ПРАВИ ПЕРЕСПЕКТИВНИ.
НАШИТЕ ПРАВИЛА СА ПРОСТИ: УВАЖЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА, КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ, КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ, РАЗУМНИ ЦЕНИ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОЦЕЛЯВАНЕТО И ИСТИНСКИЯ УСПЕХ ИЗИСКВА ДВЕ КАЧЕСТВА: СИЛНА МОТИВАЦИЯ И ПОДХОДЯЩИ УМЕНИЯ
АЗ БОРИСЛАВ АНГЕЛИНОВ, КАТО УПРАВИТЕЛ НА ФИРМАТА, ГАРАНТИРАМ ЛОЯЛНОСТ И КОРЕКТНОСТ. КЪМ ТОВА СЕ СТРЕМЯ В ЛИЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН.